Голосование




влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:



У Криму 10 провайдерів блокують 20 українських інформаційних сайтів

05 апреля 2020
При цьому сайт каналу «112 Україна», який був недоступний в грудні, зараз доступний у всіх перевірених провайдерів.Про це свідчать результати моніторингу Кримської правозахисної групи.

Загалом у порівнянні з попереднім моніторингом, проведеним в грудні 2019, ситуація погіршилася.

В анексованому Криму 10 провайдерів у 9 населених пунктах повністю блокують 20 українських інформаційних сайтів і 2 соціальні мережі: «Цензор.нет», QHA, «След.нет», UAinfo, 5 канал, «Радіо Хаят», «Фокус», «Главком», Центр журналістських розслідувань, «ТонеТо» , «Депо», «Українська правда», «РБК Україна», «Укрінформ», «Лівий берег», «Дзеркало тижня, «Стрічка», «Апостроф», «Главное» і Blackseanews, а також сайти соціальних мереж LinkedIn і Telegram, сайти Меджлісу кримськотатарського народу, Свідків Єгови і Хізб ут-Тахрір.

Крім того, щонайменше 3 українських інформаційних сайти у цих провайдерів доступні тільки частково.

У 5 провайдерів з 10 недоступний сайт громадського об'єднання «Кримська Солідарність». Cайт АТR блокують 3 провайдери, а сайт «Інформаційного опору» блокують 2 провайдера з усіх перевірених.

У грудні доступ до сайту «Апостроф» блокували 8 провайдерів, а зараз він недоступний у всіх перевірених. Повністю заблокований також сайт «Главное», раніше він також був частково доступний. До сайту Blackseanews ще в грудні 2019 року було вільний доступ у всіх провайдерів. Зараз всі 10 провайдерів повністю блокують його.

При цьому сайт каналу «112 Україна», який був недоступний в грудні, зараз доступний у всіх перевірених провайдерів.

Перевірку доступності сайтів монітори провели за допомогою мереж 10 різних провайдерів в 9 кримських населених пунктах «БелНет (Білогірськ), SevStar (Севастополь), «Мечта» (Сімферополь), Realnet (Сімферополь), «Боспортелеком» (Керч), «ЯлтаНет» (Ялта), SkyLine (Красноперекопський район ), «Сиваш-нет» (Красноперекопськ), «Гигабайт» (Бахчисарай), STTS (Джанкой).

Источник: detector.media

772

blog comments powered by Disqus

Интернет


Последние Популярные Коментируют

Темы форума