Голосование




влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:



«Воля» у своєму онлайн-кінотеатрі відкрила розділ з українським кіно

18 апреля 2015

Український телекомунікаційний провайдер «Воля» у співпраці з українськими кіностудіями відкрив у своєму онлайн-кінотеатрі «Воля Сінема» розділ «Дивись українське» з фільмами вітчизняного кінематографу. Частина з них уперше доступна у форматі високої чіткості (HD). Про це повідомляє прес-служба компанії.

Новий розділ включає картини, створені Національною кіностудією художніх фільмів ім. Олександра Довженка, Одеською кіностудією та Державною анімаційною студією «Укранімафільм». Всі мультфільми «Укранімафільму» пройшли адаптацію для перегляду на HD-екранах.

Зараз у розділі «Дивись українське» доступні 35 робіт українських кіномитців. Серед них художні фільми «Білий птах з чорною ознакою» (1971), «Вавилон ХХ» (1979), «Польоти уві сні та наяву» (1982), мультсеріал «Як козаки...» (1967-1987), мультфільми «Кривенька качечка» (1992), «Ходить гарбуз по городу» (1997), «Йшов трамвай дев'ятий номер» (2002), «Про кішку, що впала з неба» (2005) та ін. «Воля» обіцяє постійно оновлювати список кінострічок.

Нагадаємо, що в березні «Воля» повідомила, що досягла домовленості з українськими кіностудіями щодо показу в ефірі каналів «Воля Cine+» і в онлайн-кінотеатрі «Воля Сінема» художніх і мультиплікаційних фільмів українського виробництва. Провайдер також заявив про готовність замовляти ексклюзивні кінопроекти для власних каналів.

Онлайн-кінотеатр «Воля Сінема» доступний для абонентів інтерактивного телебачення «Воля Smart HD». Абонплата за користування онлайн-фільмотекою становить 30 грн на місяць.

Источник: www.telekritika.ua

901

blog comments powered by Disqus

Интернет


Последние Популярные Коментируют

Темы форума