Голосование




влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:



«1+1» покаже нову ліричну комедію від студії «Квартал-95»

22 августа 2014

25 серпня о 20.30 на каналі «1+1»  відбудеться прем'єра чотирисерійної ліричної комедії «Шукаю жінку з дитиною» виробництва студії «Квартал-95». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 Авторську розробку та продюсування міні-серіалу здійснила студія «Квартал-95».

 У центрі сюжету - продавець квітів Лада (Ольга Мединич), яка мимоволі виявляється втягнутою у заплутаний курортний спектакль свого колишнього однокласника Бориса (Сергій Бурунов). У чоловіка бурхливий роман із заміжньою Вірою (Марія Горбань), з якою вони збираються разом на відпочинок у Ялту. Чоловікові Віра каже, що їде відпочивати зі своєю подругою-астрологом Кариною. Але, коли чоловік зненацька вирішує їхати разом із Вірою, їй терміново доводиться шукати міфічну подругу. От на цю роль Борис і запросив Ладу.

 «Чим закінчиться цей любовний чотирикутник, коли обман розкриється, важко уявити навіть героям комедії», - йдеться в повідомленні прес-служби.

Зйомки перших епізодів картини відбувалися в Києві, основну частину фільму відзняли в Криму.

 Нагадаємо, продакшн-студія «Квартал-95» відома виробництвом популярного серіалу «Свати»., якого наразі знято шість сезонів. Нещодавно телеканал «1+1» розпочав показ документального серіалу «Свати: життя без гриму» про акторів-виконавців головних ролей та історію створення популярного телевізійного серіалу «Свати».

Источник: Телекритика

601

blog comments powered by Disqus

На телеэкране


Последние Популярные Коментируют

Темы форума