Голосование




влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:



«1+1» покаже заключні фільми циклу «Зима, що нас змінила»

23 апреля 2014

У четвер, 24 квітня, в ефірі каналу «1+1» вийде документальний фільм Лариси Артюгіної про патріотизм водіїв під час Євромайдану «Автомайдан». Про це повідомляє прес-служба каналу.

Фільм «Автомайдан» почнеться о 22.15. Після цієї стрічки о 22.55 в ефірі каналу вийде стрічка «Пожежа у Будинку профспілок» - заключний фільм документального циклу «Зима, що нас змінила» виробництва творчого об'єднання документалістів Babylon'13. 

Редактор «1+1 Продакшн» Акім Галімов повідомив, що обидві стрічки покажуть ексклюзивні кадри. «Глядачі побачать дуже багато ексклюзивного матеріалу. Наприклад, кадри так званого «сафарі» на тітушок, які вдалося зняти операторам «Вавилону». Або історію хлопця, який врятував чоловіка з будівлі профспілок під час пожежі. Це приголомшливі розповіді, які допоможуть краще розібратися в тому, що відбувалось протягом цієї зими», - говорить пан Галімов.

Фільм «Автомайдан» розповість глядачам про викрадення лідера організації Дмитра Булатова, напади на автомайданівців, визволення активістів руху «від корумпованих даішників». Про все це глядачі дізнаються через особисту історію автомайданівця Валерія Поцелуйко.

«Автомайдан - це винахід українських повстанців, якого найбільше боялась кримінальна влада Януковича. Саме рейди автомайданівців на Межигір'я розвіяли міф про недоторканість бандитського лігва. А «сафарі» на приїжджих бандитів-тітушок стали чи не найдієвішим засобом проти них»,  - розповідає режисер фільму Лариса Артюгіна.  

Нагадаємо, цикл документальних фільмів «Зима, що нас змінила» виробництва творчого об'єднання документалістів Babylon'13 за фінансової підтримки та участі каналу «1+1» стартував в ефірі «1+1» 3 квітня фільмом Юлії Гонтарук і Романа Любого «Небесна сотня».

10 квітня на «1+1» відбулися прем`єри фільмів Володимира Тихого «Перша смерть» та «Коктейлі Грушевського» Олександра Стеколенка. 17 квітня на «1+1» вийдуть стрічки «Самооборона» Костянтина Кляцкіна й Марії Пономарьової та «Межигір'я. Батіна хата» Юлії Шашкової.

Источник: telekritika.ua

526

blog comments powered by Disqus

На телеэкране


Последние Популярные Коментируют

Темы форума