Голосование




влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:



«1+1» у День Незалежності покаже прем’єру україномовного мультсеріалу про Котигорошка

19 августа 2014

У День Незалежності 24 серпня на каналі «1+1» відбудеться прем'єра першого сучасного україномовного мультсеріалу «Пригоди Котигорошка та його друзів». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

«Пригоди Котигорошка» - це серія кумедних та добрих історій про славетного героя українських казок. Внаслідок кожної такої пригоди злі сили отримують заслужене покарання, а добро святкує перемогу.

 

Мультсеріал створено на легендарній студії «Укранімафільм», яка випустила популярні анімаційні серіали про «Козаків», «Пригоди капітана Врунгеля» та «Острів скарбів». Перший епізод чотирьохсерійного мультсеріалу «Пригоди Котигорошка та його друзів» вийде в ефір об 11.40. Глядачі «1+1» побачать одразу чотири серії мультфільму.

 

«Пригоди Котигорошка» - це передусім веселі фільми, в основі яких лежить український фольклор - народні казки, міфи. Тому ми зняли їх так, щоб діти сміялися, а дорослі всміхалися», - сказала режисер мультфільму Ярослава Руденко-Шведова.

Відзнявши перші чотири серії, творці мультсеріалу про Котигорошка працюють над продовженням.

 

Нагадаємо,  канал «1+1» у листопаді 2012 року показав прем'єру анімаційного серіалу «Ескімоска», який було створено за підтримки Держкіно. Виробництвом стрічки займалась ТОВ «Кіностудія дитячих та юнацьких фільмів ім. О. О. Ханжонкова» (HanzhonkovFilm). Нові сезони серіалу знімала Студія «Анімаград» (Аnimagrad, Film.ua Group) за угодою з HanzhonkovFilm.

Источник: Телекритика

753

blog comments powered by Disqus

На телеэкране


Последние Популярные Коментируют

Темы форума