Голосование




влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:



"1+1" запускає проект "Сто тисяч за правду"

28 мая 2013
"1+1" запускає проект "Сто тисяч за правду"

На телеканалі "1+1" стартує нове соціально-ігрове шоу "Сто тисяч за правду". Прем'єра проекту відбудеться у понеділок, 3 червня, о 15:45, інформує прес-служба.

За форматом проекту, розробленим каналом "1+1" та "Friends Production", щопонеділка ведуча програми Анна Свиридова представляє п'ятірку нових учасників, які протягом тижня будуть змагатися за винагороду, та новий склад журі, який буде оцінювати історії героїв.

"У нашому шоу учасники мають не боятися бути відвертими, бо лише відвертість дає їм шанс виграти велику грошову винагороду", - каже Анна Свиридова.

Протягом усього тижня оцінювати історії життя кандидатів на грошовий приз будуть п'ятеро суб'єктивних суддів. Їх так само, як і учасників, обрали на відкритому кастингу серед тисяч охочих. Щодня з понеділка по четвер вони будуть знайомитися з п'ятьма новими учасниками. У кожному турі судді відправлятимуть одного кандидата додому ні з чим. Наприкінці програми залишиться тільки один учасник. Він отримає путівку до фіналу в п'ятницю, де разом ще з трьома конкурентами змагатиметься за головний приз тижня – 100 тисяч гривень.

"Редакція "100 тисяч за правду" неупереджена, наше завдання - показати стереотипи в нашому суспільстві і продемонструвати, що не все так однозначно, як здається на перший погляд",- каже продюсер проекту Анастасія Лодкіна.

Источник: teleprostir.com

732

blog comments powered by Disqus

На телеэкране


Последние Популярные Коментируют

Темы форума