Голосование




влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:



"1+1" знову покаже фільм про Тіну Кароль "Сила любові та голосу"

27 февраля 2015

Концерт співачки Тіни Кароль "Сила любові та голосу" на біс" вийде на телеканалі "1+1" у суботу, 7 березня, о 23:20.

Як відомо, сольна програма "Сила любові та голосу" зібрала аншлаги у різних містах України. Тепер концерт співачки у запису можуть побачити і телеглядачі.

"Сила любові та голосу"- це не просто концерт, це пісенне одкровення співачки, музичний спектакль. Тіна Кароль стала прикладом життєлюбства, віри і духовної сили для мільйонів людей. Її концерт- це вся палітра почуттів, від смутку до радості, від тихої ніжності до нестримного бажання поділитися своєю енергією з глядачами", - анонсує телеканал.

Нагадаємо, біографічний документальний фільм про українську співачку Тіни Кароль "Сила любові і голосу", знятий "1+1 Production", здобув минулого року перемогу на 10-му Міжнародному Кінофестивалі AOF International Film Festival, який проходив цього року в Каліфорнії (США). Фільм "Сила любові і голосу", який вийшов до Дня закоханих на каналі "1+1", був номінований і здобув перемогу в номінації "Кращий документальний фільм" (Best Documentary). В програмі фестивалю брало участь 500 фільмів з різних країн світу.

Источник: Телепростір

1140

blog comments powered by Disqus

На телеэкране


Последние Популярные Коментируют

Темы форума