Голосование




влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:



21 серпня - ведуча «Ранку з Україною» на каналі «Україна» презентує книгу «В пошуках Made in Ukraine»

20 августа 2014

21 серпня відбудеться презентація книги Юлії Савостіної, ведучої рубрики «Зроблено в Україні» програми «Ранок з Україною», що виходить на каналі «Україна». На сторінках видання автор розповість про результати унікального експерименту, який тривав цілий рік. Генеральний інформаційний партнер випуску книги - телеканал «Україна».

Юлія Савостіна - журналіст, блогер та ведуча рубрики «Зроблено в Україні» програми «Ранок з  Україною» (канал «Україна»). Цілий рік - з лютого 2013-ого по лютий 2014 року - Юлія жила, купуючи та використовуючи продукцію виключно українського виробництва. Про результати свого унікального експерименту тривалістю один рік Юлія Савостіна розповість на сторінках книги «В пошуках Made in Ukraine».

«У цій книзі - далеко не все, що я хотіла сказати та що пережила за рік експерименту. Все ж таки, обмеження 128 сторінками дається взнаки. Та я дуже щаслива, що написала цю книгу, і буду дуже рада поділитися своїми враженнями про те, як минув цей рік», - говорить Юлія Савостіна. 

Презентація книги відбудеться 21 серпня в книгарні «Читай-місто» (вул. Богдана Хмельницького, 3Б). Початок - о 16.00. Гості презентації зможуть особисто поспілкуватися з автором та дізнатися про те, як можна прожити цілий рік, користуючись продукцією лише вітчизняного виробництва, а також отримати цінні поради, як правильно вибирати ті чи інші товари.

Источник: Телекритика

342

blog comments powered by Disqus

На телеэкране


Последние Популярные Коментируют

Темы форума