Голосование




влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:



Анатолій Мураховський: «Український глядач побачить якісну трансляцію “Євробачення-2009”»

07 мая 2009
Трансляція пісенного конкурсу «Євробачення-2009» відбудеться в межах коштів, передбачених на фінансування Національної телекомпанії України. Про це «Телекритиці» повідомив тимчасово виконуючий обов'язки голови Держкомтелерадіо Анатолій Мураховський. «Український глядач матиме змогу побачити якісну трансляцію "Євробачення-2009"», - запевнив Анатолій Мураховський.

Таким чином Держтелерадіо виконало доручення Юлії Тимошенко щодо відшукання коштів на забезпечення трансляції фіналу пісенного конкурсу. Інші витрати щодо цього конкурсу потребують внесення змін до Держбюджету-2009.

Через брак коштів на підготовку цьогорічного «Євробачення» не тільки НТКУ довелося відмовитися від багатьох звичних у минулому речей, а й виконавиці від України Світлані Лободі, якій довелося закласти власну квартиру. Якщо раніше Україна помпезно проводжала своїх представників на цей пісенний конкурс на Майдані Незалежності, то цього року проводи Світлани Лободи в Москву відбулися у столичному клубі «Арена», повідомив сайт tsn.ua. За інформацією цього сайту, оргкомітет конкурсу «Євробачення-2009» запропонував Філіпу Кіркорову очолити професійне журі. Нагадаємо, таке журі вводиться вперше.

Источник: Телекритика

2513

blog comments powered by Disqus

На телеэкране


Последние Популярные Коментируют

Темы форума