Голосование




влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:



«Сіті» запустить політичну програму з Володимиром Фесенком

07 мая 2009
12 травня на телеканалі «Сіті» о 21.00 стартує політична програма «P.S. День-СІТІ». Її ведучим стане український політолог, керівник Центру політичного аналізу «Пента» Володимир Фесенко. Програма виходитиме після вечірнього випуску новин й називатиметься «Р. S. День - Сіті». Її тривалісь - 15 хвилин. Про це «МедіаБізнес» повідомили у прес-службі каналу.

Зі слів Володимира Фесенка, спробувати роль ведучого йому запропонував генеральний директор каналу «Сіті» Віталій Докаленко. «Коли мені запропонували вести програму, про рейтинги мова не йшла, – розповідає Фесенко. – Думаю, для керівництва каналу сьогодні просто важливо повернути до екранів київську заполітизовану аудиторію. Тобто людей яким цікаві політичні теми».

Зараз вже записано кілька пілотних випусків із експертами та політиками. «На початку були ідеї зробити програму з участю столичних політиків, але потім нам стало зрозуміло, що це буде дуже обмежене коло, – зазначає Фесенко. – Тому в програмі з’являтимуться і народні депутати, з якими ми будемо обговорювати теми від міських до загальнодержавних».

Старт програми заплановано за початок пленарного тижня у Верховній Раді і, за словами Фесенка, першим гостем «P.S. День-СІТІ» найімовірніше буде хтось із народних обранців.

ООО «Гравис» основано в 1995 г. Владеет лицензией на вещание на 35-м и 7-м метровых каналах объемом на 20 часов в сутки каждый. Доля аудитории - 0,12%. Техническое покрытие – Киев и область.

Источник: МедіаБізнес

1679

blog comments powered by Disqus

На телеэкране


Последние Популярные Коментируют

Темы форума