Голосование




влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:



ТВі придбав пакет прем’єрних серіалів «Форвард-фільм»

21 апреля 2009
ТВі придбав пакет прем'єрних серіалів російської компанії «Форвард-фільм». Про це ТК повідомив програмний директор каналу Юрій Романець.

До пакету увійшли серіали, перші сезони яких минулого року транслювалися в ефірі каналів «Інтер», «1+1» та ICTV. Зокрема, «Угро», «Угро-2», «Версія», «Діти білої богині», «Шоу для пістолета з оркестром», «Кримінальне відео», «Кримінальне відео - 2», «Ера Стрільця», «Ера Стрільця - 2», «Ера Стрільця - 3», «Один проти всіх», «Охоронець-2», «Дорожній патруль», «Дорожній патруль - 2». Ці фільми канал планує показувати протягом року о 20.00. В осінньому сезоні на ТВі вийдуть прем'єри - «Ментівські війни - 4», «Таємниці слідства - 8», «Агент національної безпеки - 6», «Павутиння-3» та «Повернення Сіндбада».

«Цей пакет було придбано для показу в Україні, і з демонстрацією цих фільмів у Росії це не пов'язано, - каже Юрій Романець. - Це наш повний ексклюзив. Інші українські канали не зможуть демонструвати ці фільми, поки ми їх не покажемо в ефірі. З 1 січня 2009 року канал ТВі виходить у вільний ефір через низку регіональних телерадіостанцій: зокрема, в місті Харкові, Дніпропетровську, Миколаєві та Сімферополі. І ми плануємо розширювати мережу наших регіональних партнерів. Тому щоб конкурувати в ефірі з великими каналами, нам потрібно запропонувати глядачеві щось таке, чого він не може побачити на інших каналах». За його словами, всі ці серіали розраховані на чоловічу аудиторію.

Канал придбав права на цей пакет до кінця року. Сума угоди не розголошується. За словами пана Романця, угода не передбачає продажу цього продукту іншим центральним каналам. Також він висловив надію, що серіали матимуть удвічі вищу частку за середню по ТВі: «Враховуючи те, що більшість із цих серіалів пройшли з показниками, що значно перевищили середні на НТВ, Першому каналі (Росія) та РТР, то ми теж розраховуємо на досить високі показники. В середньому - як мінімум, на вдвічі вищі показники, ніж середні по ТВі. Але я думаю, що це досить скромне припущення, адже показники мають бути ще кращими, вони мають наближатися до показників провідних ефірних каналів. Вже тепер серіал "Угро" у вечірньому показі наближається до частки 2% за аудиторією 18-49».

Источник: Телекритика

3141

blog comments powered by Disqus

На телеэкране


Последние Популярные Коментируют

Темы форума