Голосование




влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:



СТБ запускає четвертий сезон «Битви екстрасенсів. Діти-ясновидці»

21 апреля 2009
19 квітня на СТБ стартує четвертий сезон реаліті-шоу «Битва екстрасенсів. Діти-ясновидці». Про це повідомляє прес-служба каналу.

Проект, як і попередні сезони, виходитиме щонеділі о 19.00. Як розказав ТК шеф-редактор програми Олексій Удовицький, «Битва екстрасенсів» серед дітей є українським винаходом - раніше в жодній країні такого проекту не було.

Оскільки учасниками програми є діти, то зі сценарію вилучено всі «криваві конкурси».

«Всі наші конкурси будуть без трупів, без вбивств, як у нас часом буває, щоб не шокувати дітей. Замість них буде більше цікавих ігор. Усе решта лишиться, як завжди», - сказав він.

Так, учасникам доведеться визначити, що знаходиться за чорною ширмою, шукати «живу енергію» та вгадати з заплющеними очима одного з відомих представників вітчизняного шоу-бізнесу.

За словами пана Удовицького, бюджет проекту буде меншим за попередні сезони, оскільки в «Битві екстрасенсів» візьме участь лише 7 екстрасенсів (а не 13), відповідно, й випусків програми заплановано лише 9.

«Коли ми з самого початку розробляли концепцію програми, ми вирішили, що ця битва асоціюється з 7 кольорами райдуги. У нас під це підв'язана вся графіка, і сама наша концепція», - пояснив він.

Конкретних цифр бюджету Олексій Удовицький не називає

Источник: Телекритика

5537

blog comments powered by Disqus

На телеэкране


Последние Популярные Коментируют

Темы форума