Голосование




влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:



8 березня на «1+1» стартує «Голос країни-5»

05 марта 2015
П'ятий, ювілейний сезон вокального шоу «Голос країни» на «1+1» приймає естафету «Голосу.Діти» і стартує вже цієї неділі 8 березня – о 21:00. На головній сцені країни в битві за унікальні голоси зійдуться чотири титани українського шоу-бізнесу: до Тіни Кароль та Потапа приєднаються Святослав Вакарчук та Олександр Пономарьов, - повідомляє прес-служба телеканалу.
 
Троє тренерів уже ставали переможцями проекту. Поки що не встиг відчути смаку перемоги на головному вокальному шоу країни тільки продюсер Потап.
 
«Я вперше беру участь у проекті «Голос країни», і для мене це не просто честь. Це виклик. Я єдиний з-поміж зіркових наставників цього ювілейного сезону не маю омріяної статуетки і  зроблю все, щоб перемогти в цьому проекті. Для мене це справа принципу!» - зізнається зірковий тренер Потап.
 
Хто виявиться найуспішнішим тренером 5-го сезону «Голосу країни»: поп-діва Тіна, рок-легенда Святослав, топ-продюсер Потап чи золотий голос України Олександр, країна визначить тільки влітку.
 
Перші 6 випусків шоу буде присвячено «сліпим прослухуванням», де золотий тренерський склад «Голосу країни» формуватиме свої команди вокалістів, оцінюючи їх винятково за голосом - сидячи спиною до сцени.
 
Якщо до учасника повернеться більше двох крісел, колеги по сцені стануть конкурентами і вступлять у справжню битву за талант. У кожного наставника є свої секрети переконання і зваблення. Хто з тренерів натисне кнопку першим? Часто цей фактор ставав вирішальним при виборі наставника.
 
Вперше в цьому сезоні телеглядачі зможуть зазирнути у святая святих проекту – за його лаштунки – і побачать те, що зазвичай лишається за кадром: неприкриті емоції тренерів і учасників поза сценою.
 
Ювілейний сезон обіцяє здивувати сильним кастингом. Серед учасників першої програми - вчитель молодших класів, оперний співак, лікар-стоматолог, «король одеського фольклору» і навіть учасниця, яка намагається підкорити головну сцену країни вже п'ять сезонів поспіль. Чи всміхнеться їй удача цього разу?

Источник: МедияБизнес

1908

blog comments powered by Disqus

На телеэкране


Последние Популярные Коментируют

Темы форума