Голосование




влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:



Актор Юрій Горбунов вийшов на театральну сцену

01 октября 2014

Ведучий "1+1" Юрій Горбунов після 20-річної перерви "увірвався" на театральну сцену з яскравою роллю. 29 вересня в Києві в Центральному будинку офіцерів відбулась прем'єра вистави "Ведмідь" і "Пропозиція" з абсолютним аншлагом.

Юрій грає кумедного, сором'язливого і дуже недовірливого поміщика Ломова у виставі  "Пропозиція" за відомою п'єсою Антона Чехова. Партнеркою Горбунова стала Лілія Ребрик: вона зіграла роль забавної дівчини, до якої сватається поміщик.

"Є таке: що відоміший анекдот, то складніше його розповідати, тому що треба зробити історію ще смішнішою", - каже Горбунов.

Він зізнається: найскладніше було вивчити текст, багатий на застарілі росіянизми. Заради цієї ролі україномовному Горбунову навіть довелося займатися з викладачем.

Нагадаємо, у "Пропозиції" поміщик Ломов їде свататися до сусідки Чубукової. Його мета - об'єднати капітали і, нарешті, завести сім'ю. Він про це мріяв роками, але зі своєю недовірою, навіть параноєю, ніяк не наважувався на перший крок. І от настає день, коли "зірки зійшлися". У фраку та лакованих штиблетах Ломів прибуває до Чубукових. Але - що це?! - замість того, щоб освідчитися, він раптом починає майнову суперечку!

Цікаво, що актор-професіонал Горбунов, який з червоним дипломом закінчив Театральний університет імені І.К. Карпенка-Карого, справді скучив за роботою на сцені й поставився до свого персонажа з душею: змінив ходу, міміку, голос, перевтілився на 100%. Глядачі кілька разів вибухали реготом і оплесками під час гри Горбунова та "задарували" його квітами після вистави.

До речі, автори постановки об'єднали "Пропозицію" зі ще однією п'єсою Чехова, "Ведмідь". У цій історії головні ролі виконують Ольга Сумська та Віталій Борисюк.

Зовсім скоро подвійну виставу за творами Чехова зможуть побачити не тільки кияни. 12-го листопада артисти виступлять у Миколаєві, 13-го у Херсоні, 14-го в Одесі. У планах організаторів театральної постановки запрошувати на прем'єри в містах українських військовослужбовців.

Нагадаємо, наразі актор Юрій Горбунов задіяний у зйомках українського серіалу "Московський родич", де він грає головного героя - колоритного гуцула з глухого закарпатського села.

Источник: 1+1

536

blog comments powered by Disqus

На телеэкране


Последние Популярные Коментируют

Темы форума