Голосование




влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:



Ахтему Сеітаблаєву важко лишатися ведучим "Хоробрих сердець"

26 ноября 2014

Щонеділі о 21:30 глядачі "1+1" не стримують сліз, коли у ефірі "Хоробрих сердець" разом з усією країною проживають історії справжніх героїв.

Приборкувати свої емоції перед камерами ледве вдається і ведучому військово-патріотичного проекту Ахтему Сеітаблаєву. Він пропускає крізь себе дивовижні, болісні й розпачливі сповіді воїнів, їхніх матерів, друзів, коханих і зізнається: часом несила продовжувати працювати на майданчику. Про це Сеітаблаєв розповів  day.kiev.ua.

— Не буде перебільшенням сказати, що жодна із показаних нами історій не залишає тебе байдужим. Але є такі історії, після яких просто неможливо продовжувати вести програму, тому, що це вище за мої людські сили… Волонтер, який вивозить із зони АТО дітей. На сьогодні він вивіз понад 200 дітей. Коли ця людина на питання про те, про що він мріє, говорить — хочу одного дня побачити всіх до єдиного дітей, яких вивіз, в дитячому парку, після війни, і з ними покататися на атракціонах — як батько чотирьох дітей я не можу залишатися байдужим. Слухати це — непросто. Коли ти бачиш очі матері, яка на наступний день після похоронів свого єдиного сина, що загинув зовсім молодим, захищаючи свою Батьківщину, їде на фронт, добирається туди, куди далеко не завжди можуть добратися бійці спецназу, і привозить волонтерську допомогу — це вражає. Коли літні люди, у яких немає можливості допомогти матеріально, плетуть шкарпетки або печуть пироги нашим воїнам, — це вкотре переконує мене, що ми — велика нація. І звичайно ж — історії наших воїнів. Про них ще будуть написані книги і зняті фільми.

Дивіться новий випуск "Хоробрих сердець" цієї неділі о 21:30 на "1+1".

Источник: 1+1

3164

blog comments powered by Disqus

На телеэкране


Последние Популярные Коментируют

Темы форума