Голосование




влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:



Девід Чейз пролив світло на кінцівку "Клану Сопрано"

03 сентября 2014

Через сім років після закінчення "Клану Сопрано" фінал серіалу як і раніше не дає спокою його фанатам, що сперечаються, помер або залишився в живих Тоні Сопрано.

Як відомо, в останній сцені фіналу серіалу мафіозі Тоні Сопрано, його дружина і син сидять за столиком Дайнер, поки його дочка поспішає до них приєднатися. Потім чути звук дверей, Тоні здіймає очі - і сцена несподівано обривається, залишаючи глядачам гадати, залишився Тоні живий чи його все ж убили.

Через сім років, в інтерв'ю виданню Vox творець серіалу Девід Чейз не зміг обійти цю тему. На пряме запитання про те, чи мертвий Тоні Сопрано, він негативно похитав головою і відповів: "Ні, він не мертвий".

Проте пізніше, побачивши численні заголовки, які проголошують, що Тоні Сопрано живий, Девід Чейз поспішив спростувати свою заяву. Він стверджує, що журналіст Vox невірно витлумачив його слова. На думку Чейза, у фрази набагато складніший контекст, і говорити про те, що відбувається однозначно само по собі невірно, пише видання Vulture.

Зазначимо, що Девід Чейз неодноразово заявляв, що те, чи живий Тоні Сопрано, чи ні, не головне, а продовжувати шукати відповідь на це питання безглуздо.

"Фінальна сцена "Клану Сопрано" піднімає метафізичне питання, на яке немає правильної і неправильної відповіді", - свідчить остання заява Девіда Чейза.

Источник: Телепростір

667

blog comments powered by Disqus

На телеэкране


Последние Популярные Коментируют

Темы форума