Голосование




влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:



Документальний цикл від «1+1» та «Вавилону’13» завершиться «Автомайданом» і «Пожежею у Будинку профспілок»

24 апреля 2014
Канал «1+1» і творче об’єднання «Вавилон’13» презентують фільми, які завершать документальний цикл про Майдан «Зима, що нас змінила». У четвер, 24 квітня, в ефір вийдуть дві стрічки –  «Автомайдан» про патріотизм водіїв та «Пожежа у Будинку профспілок» про те, як згоріла величезна будівля на Майдані. Про це повідомляє прес-служба 1+1.
 
Фільм «Автомайдан» почнеться о 22:15. Його автором стала режисер Лариса Артюгіна. 
«Глядачі побачать дуже багато ексклюзивного матеріалу. Наприклад, кадри так званого сафарі на тітушок, які вдалося зняти операторам «Вавилону». Або історію хлопця, який врятував чоловіка з будівлі профспілок під час пожежі, – говорить Акім Галімов, редактор «1+1 Продакшн». – Це приголомшливі розповіді, які допоможуть краще розібратися в тому, що відбувалось протягом цієї зими».
«Автомайдан – це винахід українських повстанців, якого найбільше боялась кримінальна влада Януковича, – впевнена  режисерка. – Саме рейди автомайданівців на Межигір’я розвіяли міф про недоторканість бандитського лігва. А "сафарі" на приїжджих бандитів-тітушок стали чи не найдієвішим засобом проти них».
 
О 22:55 почнеться фільм «Пожежа у Будинку профспілок». Його автор – продюсер «Вавилону’13», відомий український режисер Володимир Тихий.
 
Жахлива пожежа у Будинку профспілок сталася в ніч з 18 на 19 лютого. Хто її влаштував – досі не відомо. І це не єдина таємниця, яку приховує вогняна трагедія.
 
«Ми знайшли людей, котрі справді бачили на 8 поверсі спецзагін, що проводив антитерористичну операцію, і те, як ця операція розвивалася. Свідки розповідають: силовики вживали спецзасоби, які задимлювали приміщення і дуже швидко піднімали температуру», – розповідає Володимир Тихий. 
 
Але не лише силовики проникли до Будинку профспілок. Люди кажуть: була ще якась «третя сила».
 
Нагадаємо, «Зима, що нас змінила» – цикл із семи фільмів, присвячених подіям на Євромайдані. Усі стрічки створені на основі унікальних документальних кадрів, знятих кінематографістами «Вавилону’13».
«Вавилон’13» – це творче об’єднання українських кінематографістів, котрі згуртувалися від першого дня Євромайдану. Вони перебували у найгарячіших точках, фільмували настрої людей, а також події, котрі лишалися поза кадром журналістів. Проект одразу став відомим в Інтернеті, а його відео часто ставали вірусними.

Источник: mediabusiness.com.ua

435

blog comments powered by Disqus

На телеэкране


Последние Популярные Коментируют

Темы форума