Голосование




влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:



Канал ICTV почав показувати кримінальну драму «Пастка» виробництва Film.ua

01 сентября 2014

31-го серпня на телеканалі ICTV стартувала прем'єра кримінального драматичного серіалу «Пастка» виробництва кінокомпанії Film.ua Group і російської «Централ Партнершип». Про це повідомляє сайт Film.ua.

Сюжет серіалу «Пастка», як анонсує Film.ua Group, дозволяє глядачам зануритися в світ гостросюжетних пригод, жорстоких кримінальних розборок і щирих почуттів, де любов межує зі смертю, а честь стає заручницею спраги грошей і влади. Лихі 90-ті давно залишилися позаду. Але люди, одного разу відчули смак влади, не упустять свого шансу при черговій дільбі роздобути ще більше. Один з найбільш значущих авторитетів півдня Росії, В'ячеслав Лебедєв по кличці «Художник», йде на «заслужену пенсію», залишаючи створену імперію своїм вірним заступникам. Саме ця обставина і змусило ватажків інших угруповань вирішити, що настав час для переділу сфер впливу. І якщо не запобігти війні, не тільки місто, а й вся область потонуть в крові.

Загальна кількість епізодів серіалу - 24. Стрічка буде транслюватись телеканалом протягом чотирьох тижнів - по шість серій щонеділі. Час трансляції - 14.15, 15.01, 15.45, 16.26, 17.12, 17.58.

Источник: Телекритика

959

blog comments powered by Disqus

На телеэкране


Последние Популярные Коментируют

Темы форума