Голосование




влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:



Канал ICTV запускає проект «Україна. Код унікальності»

27 ноября 2014

3 грудня на телеканалі ICTV відбудеться прем'єра проекту «Україна. Код унікальності». Про це повідомляє прес-служба каналу.

Програма вийде в ефірі о 20.20.

«Війна на Сході і небувалий сплеск патріотизму на її фоні довели: щоб забезпечити собі майбутнє, варто враховувати помилки минулого і глибше пізнавати себе нинішніх. 3 грудня на ICTV - прем'єра проекту "Україна. Код унікальності": історії, які змушують повірити, що українці - особливий народ, здатний побороти найстрашніші проблеми», - анонсує телеканал.

У проекті «Україна. Код унікальності» розкриватимуться таємниці з минулого, глядачі побачать ексклюзивні кадри і почують інтерв'ю очевидців засекречених раніше подій.

В першому випуску проекту глядачам буде запропоновано історію агента американської розвідки-екстрасенса. «В американській розвідці він був "Агентом 001", його вважали "всевидячим оком" і тим, хто "в сто разів крутіше, ніж Джеймс Бонд", а генерали лякали його ім'ям солдат. Глядачі дізнаються, чому "золотий хлопчик американської розвідки" змушував тремтіти навіть тих, хто вважав себе непереможним, і як він розсекретив всьому світу таємний Семипалатинський полігон, який в Радянському Союзі ретельно приховували. Проект розповість, як після цього шукали, вербували і готували вітчизняних екстрасенсів, і щотаке проект "сітка", завдяки якому ці люди опинилися на службі в армії. Унікальні кадри тих часів, свідчення очевидців і ексклюзивна розповідь того, чиї паранормальні здібності були розкриті завдяки проекту "сітка"», - повідомляє телеканал про тему першого випуску програми.

Проект «Україна. Код унікальності» виходитиме щосереди о 20.20.

Нагадаємо, український продакшн Pro TV на замовлення телеканалу ICTV знімає детективний серіал «Пес».

Источник: Телекритика

595

blog comments powered by Disqus

На телеэкране


Последние Популярные Коментируют

Темы форума