Голосование




влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:



Канал «Інтер» запускає 14 вересня новий кулінарний проект «Готуємо разом»

02 сентября 2014

У неділю, 14 вересня, о 8.45 на каналі «Інтер» відбудеться прем'єра нового кулінарного шоу «Готуємо разом». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

Ведучі нової програми - шоумен Андрій Доманський і шеф-кухар Андрій Дромов, знайомий телеглядачам «Інтера» як шеф-кухар проекту «Сусід на обід». Виробництвом шоу займається «07 продакшн».


Телеканал позиціонує «Готуємо разом» як інтерактивний кулінарний проект, який виходить за звичні рамки телеформату.  «Проект «Готуємо разом» - це «кулінарна книга», за допомогою якої кожен може не тільки дізнатися нові рецепти та інформацію про корисні властивості продуктів, але й навчитися готувати «в прямому ефірі» разом з нашим шеф-кухарем і телеведучим. В результаті, глядачі та команда «Готуємо разом» напишуть нову спільну кулінарну книгу про здорову та корисну їжу», - анонсує телеканал. 

У програмі будуть готувати страви з доступних продуктів, кожен випуск проекту буде розкривати певну тему, актуальну в даний момент часу. В програмі буде використаний принцип покрокового приготування страв, а в кінці будуть анонсувати страви наступного випуску та презентувати продукти, які знадобляться.

Приготування кожної страви в проекті «Готуємо разом» буде приправлено одеським гумором, адже Андрій Доманський і Андрій Дромов - родом з Одеси.

Нагадаємо, 23 березня на телеканалі «Інтер» стартувало кулінарне реаліті-шоу «Сусід на обід». Програма виходила в ефір щонеділі о 11.00.

Источник: Телекритика

995

blog comments powered by Disqus

На телеэкране


Последние Популярные Коментируют

Темы форума