Голосование




влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:



Канал «Україна» запустив соціальний ролик «Незалежність України – єдиний шанс…»

22 августа 2014

22 серпня в ефірі каналу «Україна» стартував між програмний соціальний ролик «Незалежність України - єдиний шанс ...». Про це повідомила прес-служба телеканалу.

Промо-ролик, що стане частиною всеукраїнської кампанії, був підготовлений каналом «Україна» спільно з Українським кризовим медіацентром. Основна ідея проекту полягає в тому, що незалежність України - це єдиний шанс для кожного жителя нашої країни на збереження культури, повагу в світі, економічне зростання, мир. Ця концепція передана в промо-ролику за допомогою історій з життя дітей від 3 до 7 років, в яких показано, що значить незалежність для кожного українця.

«У зв'язку з останніми подіями в країні всі ми стали по-іншому сприймати те, що саме означає незалежність України. Це - наша спільна свобода, гарантія спокою і миру, збереження нашої національної унікальності. Нашим промо-роликом ми хочемо надихнути глядачів, а також нагадати, що є безліч причин для збереження незалежності та миру в нашій країні. І найголовніша причина - це майбутнє наших дітей», - сказала директор департаменту просування бренду і продуктів каналу «Україна» Ольга Шевченко.

Креативна концепція ролика розроблена фахівцями Українського кризового медіа-центру. Ідея промо-ролика була реалізована командою каналу «Україна» і компанією Svetofor Film.

Над створенням міжпрограмного ролика працювали директор департаменту просування бренду і продуктів каналу «Україна» Ольга Шевченко; начальник відділу ефірного промо Світлана Бережна; креативний директор, режиссер Роман Шома; оператор В'ячеслав Пілунський; продюсер Катерина Скринська;  відео-дизайнер Андрій Журавльов.

Нагадаємо, що з 18 серпня в ефірі телеканалу «Україна» вийшов міжпрограмний ролик «Свічка», приурочений до Дня Незалежності України, а з 22 серпня стартувала серія міжпрограмних роликів «Україна. З вірою в серці», в яких провідні зірки українського шоу-бізнесу читають вірші сучасних українських поетів, присвячені останнім подіям в країні.

Источник: Телекритика

1733

blog comments powered by Disqus

На телеэкране


Последние Популярные Коментируют

Темы форума