Голосование




влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:



На «1+1» стартує документальний серіал про Степана Бандеру

16 декабря 2014

25 грудня канал «1+1» покаже прем'єру документального проекту  «Секрети Бандери». Про це повідомляє прес-служба телеканалу і анонсах тижня.

Перший епізод документального серіалу-дослідження вийде в ефірі о 21.30.

«Мало в історії  людей, чиє життя настільки оповите легендами. Степан Бандера: хто він ? Чому для когось він  ідеал для наслідування, а хтось боїться його навіть мертвого? Бандера залишив по собі вражаючу кількість таємниць», - зазначає телеканал.

Розкрити таємниці життя Степана Бандери, українського політичного діяча, ідеолога і теоретика українського націоналістичного руху ХХ століття, узялася команда журналістів каналу на чолі зі Світланою Усенко.

Знімальна група дослідила життєвий шлях Степана Бандери, знайшла людей, котрі знали його особисто, і дістала з архівів документи, про які навряд чи напишуть у підручниках історії, стверджує телеканал.

Нагадаємо, у вересні стало відомо, що департамент журналістських розслідувань «1+1 медіа» готує 4-серійний документальний цикл «Секрети Бандери» про українського політичного діяча Степана Бандеру. Проект планували підготувати до річниці смерті політичного діяча - 15 жовтня.

Водночас журналіст, режисер і депутат Харківської міськради Ігор Піддубний почав роботу над документальним фільмом про Степана Бандеру на російській мові, який буде призначено в першу чергу для мешканців Сходу України і росіян.

Источник: Телекритика

2388

blog comments powered by Disqus

На телеэкране


Последние Популярные Коментируют

Темы форума