Голосование




влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:



На ICTV виходитиме оновлена програма «Козирне життя на дачі»

20 августа 2014

31 серпня о 9.45 на каналі ICTV стартує оновлена ​​програма «Козирне життя на дачі» з телеведучою Валерією Черненко. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

У програмі будуть показувати дачне життя відомих акторів, спортсменів, співаків і політиків.

Продюсером оновленої програми виступила Оксана Соколова. «Публічні персони оберігають свої мешкання від сторонніх очей, адже саме будинок людини може сказати про нього більше, ніж будь-які слова і портрети. Можливо, саме тому глядачеві так цікаво зазирнути до них за паркан. У себе на дачі ми відкрили знаменитостей в новому і часто несподіваному світлі», - сказала Оксана Соколова.

«Ми намагалися показати глядачеві, що навіть в зіркового життя є зворотний бік. І вона часом не так приваблива й безхмарна. Події останніх місяців занадто змінили наше життя і зірки не виняток. Для багатьох стало актуально економити і за допомогою дачі. Герої наших програм із задоволенням поділяться секретами - як мінімізувати витрати, розкажуть про свої кращі кулінарних рецептах, покажуть, як займаються консервуванням овочів і фруктів», - запевняє ведуча проекту Лєра Черненко.

Нагадаємо, 26 серпня о 20.25 на телеканалі ICTV стартує інформаційно-публіцистична програма «Гражданская оборона».

Источник: Телекритика

708

blog comments powered by Disqus

На телеэкране


Последние Популярные Коментируют

Темы форума