Голосование




влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:



На каналі "Україна" починається показ серіалу "Недоторканна"

27 августа 2014

У суботу, 30 серпня, о 17:10 на телеканалі "Україна" відбудеться прем'єра 4-серійного мелодраматичного серіалу "Недоторканна".

Головну героїню фільму – Аню, однокурсники вважали недоторкою та зубрилою. Але недоступність завжди викликає цікавість у оточуючих...

Нічого не підозрююча дівчина стала приводом для спору: інститутський красень та ловелас Михась пообіцяв друзям, що спокусить недоторканну. Щоб виграти суперечку йому довелося дуже постаратися, але результат перевершив очікування – Аня закохалася у безсовісного спокусника, про що відразу ж розповіла своїй єдиній подрузі Свєтці. Вона не знала, що Свєтка також закохана у Михася. Так у Ані з'явився хитрий та підступний ворог у особі кращої подруги. Коли головна героїня дізналася всю правду про дорогих їй людей, було вже занадто пізно, Аня носила дитину від Михася. Дівчині довелося покинути навчання та повернутися додому до батьків.

Через кілька років Свєтка вийшла заміж за немолодого, але заможного чоловіка. І їй у що б то не стало, захотілося похвалитися цим перед колишньою найкращою подругою. Знаючи, що у Ані зараз немає роботи, і вона змушена жити з дитиною та батьками на копійки, Свєта наймає колишню подругу гувернанткою. Але коли приїжджає Сергій – син Свєтиного чоловіка, історія повторюється ...

"Мені завжди пропонують трагічні, драматичні ролі. Мої героїні – дівчата різні, але з важкою долею. Але що б там не було, я вважаю, що завжди потрібно слухати своє серце, кохати та бути коханою. Не можна стримувати емоції, адже людина може бути вільною та щасливою тільки у тому випадку, якщо вона буде кохати" – вважає виконавиця головної ролі Дарина Баранова.

Режисер картини - Олексій Праздников.

У ролі Ані - Дарина Баранова.

Також у фільмі знімалися: Марта Голубєва, Олексій Яровенко, Олексій Аніщенко, Андрій Градов, Наталія Онищенко, Валентина Гарцуєва, Юліанна Міхневич та інші.

Источник: Телепростір

2687

blog comments powered by Disqus

На телеэкране


Последние Популярные Коментируют

Темы форума