Голосование




влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:



На Першому стартує проект "Війна і мир"

27 января 2015

В ефірі Першого національного стартує новий проект "Війна і мир". Програма з'явиться в ефірі у вівторок, 27 січня, о 22:00.

Канал анонсує проект як "конструктивний діалог на найважливішу на сьогодні тему". Ведучі - Євген Степаненко та Юрій Макаров.

"Коли ми придумували цю історію, то ставили собі за мету змусити людей перед телевізором дискутувати, сперечатися з нами, з гостем. Щоб програма викликала, у першу чергу, суперечку і розуміння, що є різні точки зору на одну проблему. Для того, щоб дійти консенсусу, треба спочатку зрозуміти й одну сторону, й іншу. Ми й так живемо у парадигмі телебачення, яке нам фактично нав'язує одну чи другу точку зору: оце – правильно, оце – неправильно. Та я прихильник того, щоб люди думали. Якби ми робили "Війну і мир" на комерційному телеканалі, то зі старту була б бійка. А це одразу знижує рівень дискусії й не дає результату. Ти чуєш крик, але не чуєш висновків. У цій ситуації надважливо просто говорити. Ми не даватимемо жодних оцінок, а будемо спілкуватися на конкретну тему", – розповідають ведучі програми.

Источник: Телепростір

916

blog comments powered by Disqus

На телеэкране


Последние Популярные Коментируют

Темы форума