Голосование




влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:



Новий канал готує на осінь реаліті-шоу «Проект Перфект» з ведучою – журналісткою «Абзацу!»

25 июля 2014

В осінньому сезоні Новий канал покаже нове реаліті-шоу власного виробництва «Проект Перфект». Про це повідомляє сайт каналу.

Творці проекту вирішили показати, із чим зіштовхується середньостатистична дівчина у своїх спробах стати ідеальною. Ведучою та учасницею телевізійного реаліті-експерименту стала журналістка програми «Абзац!» Таня Бобрикова.

Ведуча спробує стати «жінкою-еталоном». Вона буде худнути, займатися спортом, поліпшувати зовнішність, підбирати свій стиль, відмовиться від шкідливих звичок і спробує знайти свою другу половинку. Щоб досягти останню мету, журналістка навчиться правильно знайомитися з чоловіками і стане гарною господинею.

На перевтілення у ведучої є 90 днів, протягом яких за нею стежить камера. Результати її роботи глядачі побачать у реаліті-серіалі, який стартує в ефірі Нового каналу в п'ятницю, 29 серпня.

«Чого тільки не роблять із собою жінки у звичайному житті, щоб стати ідеальними. Мені довелося перепробувати багато поради на собі в прискореному темпі, - розповідає Таня Бобрикова. - Трапляються дивні. Навіть екстремальні. Дотримуючись деяких з них, можна виглядати безглуздо перед оточуючими. Мій організм деякі методи сприймав не особливо позитивно. Після одного експерименту у мене навіть виникли невеликі проблеми зі здоров'ям. Ставати ідеальної нелегко!».

«Для Тані цей проект - частина життя, - каже режисер Христина Ярошенко. - Вона настільки живе всім, що відбувається, що надихає команду працювати ще краще. Своїм бажанням, енергією ... Їй дуже важливо працювати не тільки для себе, а й для людей. Тому що всі експерименти, в принципі, робляться для кожного телеглядача, який дивиться проект. І для неї особисто».

Нагадаємо, що для осіннього сезону Новий канал готує реаліті-шоу «Супермодель по-українськи» за іспанським форматом Supermodelo, жіночу версію «Холостяка» під назвою «Герої&Коханці» за іспанським форматом A Prince for Corina, новий сезон «Безумного автостопу», гумористичне «Стендап Шоу» Андрія Шабанова, другий сезон форматного реаліті «Серця трьох».

В осінній сезон Новий канал увійде з новими графікою, заставками-ідентифікаторами і слоганом «Давай жити разом!».

Источник: telekritika.ua

579

blog comments powered by Disqus

На телеэкране


Последние Популярные Коментируют

Темы форума