Голосование




влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:



Новий канал запустить роуд-шоу із Сергієм Притулою «Зроблено в Україні»

01 августа 2014

У новому сезоні Новий канал запускає роуд-шоу власного виробництва «Зроблено в Україні». Ведучим буде Сергій Притула. Над проектом працює Творче об'єднання Вікторії Бурдукової («Ревізор», «Страсті за Ревізором»). Про це повідомляється в презентації нових проектів від прес-служби каналу.

«У проекті під умовною назвою "Зроблено в Україні" Сергій Притула доводитиме всім, що в Україні можна прожити, користуючись товарами та послугами виключно вітчизняного виробництва, свідомо відмовляючись від речей та продуктів іноземного виробника», - розказав під час чату на «Телекритиці» генеральний продюсер Нового каналу Сергій Євдокимов.

Як повідомляє прес-служба, особливо активно ведучий доводитиме це українським дівчатам. Притула впевнений, що в Україні є і хороший одяг, і косметика, і пляжі, і продукти, і засоби пересування.

Щоб довести свою правоту, Сергій Притула наважується на експеримент - свідомо перестає використовувати зарубіжні товари та послуги та запрошує одну добре відому глядачу жінку поїхати з ним у подорож Україною.

«Парочці доведеться проявити кмітливість, винахідливість та спритність. Озброїтися знаннями про всіх українських виробників в будь-якій галузі, щоб вижити без товарів з Китаю, Таїланду та Туреччини. Ще один нюанс додасть інтриги шоу - ведучий разом зі своєю візаві не зможе витрачати звичні для українських зірок суми. Вони будуть жити на середню місячну зарплату мешканців Києва», - йдеться в презентації проекту, наданій «Телекритиці» прес-службою.

Нагадаємо, що для осіннього сезону Новий канал готує реаліті-шоу «Супермодель по-українськи» за іспанським форматом Supermodelo, жіночу версію «Холостяка» під назвою «Герої&Коханці» за іспанським форматом A Prince for Corina, новий сезон «Безумного автостопу» за новою назвою «1000 жіночих бажань», гумористичне «Стендап Шоу», серіаліті «Проект "Перфект"» за норвезьким форматом Prosjekt Perfekt, експериментальний проект «Стажери», новий сезон шоу «Хто зверху?» із Сергієм Притулою та Катериною Варнавою, новий сезон програми «Ревізор», другий сезон проекту «Серця трьох», оновлений «Абзац», а також нову програму на кшталт «Шоуманії».

Незабаром Новий канал також запустить у виробництво три оригінальні серіальні проекти, які вийдуть не раніше січня 2016 року.

Источник: telekritika.ua

520

blog comments powered by Disqus

На телеэкране


Последние Популярные Коментируют

Темы форума