Голосование




влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:



Новий канал змінює у новому сезоні формат і назву тревел-шоу «Безумний автостоп»

01 августа 2014

У вересні на Новому каналі відбудеться прем'єра оновленого тревел-шоу «Безумний автостоп», яке буде виходити під назвою «1000 жіночих бажань». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

Ведучими шоу залишаться Василь Москаленко і Стас Капралов.

«Невтомні друзі Вася і Стас, відомі глядачам по шоу «Безумний автостоп», поїдуть у кругосвітню подорож, аби виконати 1000 жіночих бажань. В різних країнах світу вони будуть виконувати завдання глядачок Нового каналу. Хлопці відвідають Грузію, Грецію, Туреччину, Індію, Таїланд, Іспанію, Чехію, Угорщину, Німеччину», - анонсує телеканал.

Над проектом працює ТО Олени-Христини Лебідь.

«1000 жіночих бажань» - проект, що задуманий заради жінок. Тому ми готові на все! На будь-які безумства! Чого  б нам це не коштувало, ми будемо беззаперечно виконувати всі жіночі капризи. Танцювати канкан, битися із зміями, мити слонів! В ім'я прекрасних дам ми готові навіть ризикнути своїм життям», - сказав ведучий Стас Капралов.

Нагадаємо, у квітні Новий канал запрошував дівчат взяти участь у шоу «Безумний автостоп», де ведучим потрібно виконувати жіночі капризи. Учасниці маю записати на телефон, веб-камеру або планшет своє відеозверенння і назвати своє завдання ведучим. Відзняте відео потрібно було надіслати на сайт Нового каналу.

Источник: telekritika.ua

351

blog comments powered by Disqus

На телеэкране


Последние Популярные Коментируют

Темы форума