Голосование




влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:



НТН покаже "Демони Да Вінчі"

22 сентября 2014

29 вересня о 22.00 на НТН стартує прем'єра унікального серіалу "Демони Да Вінчі" з Томом Райлі у головній ролі. Це історична фантазія, яка фокусується на нерозказаній історії Да Вінчі, який "винаходить" майбутнє у віці 25 років. Да Вінчі - єретик, спраглий розкрити брехню релігії - вийшов вельми харизматичним і привабливим. Бунтар, що прагне скинути елітарне суспільство. Жестикуляція, міміка обличчя, експресія в поведінці не дають залишитися байдужими нікому. Проникливий, чутливий, при цьому безстрашний, принциповий і чіткий.

У серіалі приголомшлива картинка з безліччю високоякісних деталей і костюмів. Тільки на комп'ютерну графіку по створенню Риму та Флоренції 15 століття продюсери витратили 400 000 доларів.

Автором серіалу виступив Девід Гойєр, сценарист і продюсер таких культових фільмів, як трилогія "Блейд", "Темний лицар" (історія Бетмена), "Примарний гонщик", "Людина зі сталі", "Костянтин", а також "Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості ", який планується до ефіру в 2016 році.

"Демони" отримали дві прайм-тайм премії "Еммі". Серіал є першою масштабною співпрацею телекомпаній Starz і BBC.

Перший сезон серіалу "Демони Да Вінчі" включає в себе 8 епізодів, тривалість кожного - 60 хвилин. НТН покаже перший сезон по дві серії одразу.

Источник: НТН

647

blog comments powered by Disqus

На телеэкране


Последние Популярные Коментируют

Темы форума