Голосование




влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:



Олександр Дубінський став ведучим проекту «Гроші» на «1+1»

26 августа 2014

Новим ведучим програми журналістських розслідувань «Гроші» на каналі «1+1» став її редактор Олександр Дубінський. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

1 вересня проект повертається в ефір «1+1». У новому сезоні «Гроші» будуть відкривати інформаційний тиждень на «1+1» і виходити в ефір щопонеділка о 22.30.

 

Олександр Дубінський - експерт в економічній галузі. Він тривалий час працював над програмою «Гроші» в якості редактора. Також пан Дубінський є креативним продюсером департаменту журналістських розслідувань каналу «1+1».

 

«Олександр - це людина з нашої команди, котрий має сміливий підхід до справи, загострене почуття справедливості, він готовий шукати правду, як би далеко її не ховали. З Олександром ми працюємо не перший рік. Він справжній професіонал, та й програма "Гроші" для нього рідна», - говорить Максим Сухенко, редактор програми «Гроші».

 

Сам Олександр Дубінський обіцяє корупціонерам допомогу у пошуках втраченого сумління: «Ми будемо не тільки закликати до покарання тих, хто грабує нашу країну, а й почнемо їх висміювати. Робити так, щоб антигероїв знали в обличчя. Спробуємо допомогти нашим хапугам-корупціонерам та крадіям знайти втрачене почуття совісті, будемо робити все, аби їм самим, їх родинам та знайомим стало за них соромно».

 

Нещодавно Олександр Дубінський дав коментар російському ресурсу LifeNews, у якому прямо назвав його журналістів брехунами і негідниками. Відео цієї розмови, яке вийшло в програмі «Секретні матеріали», стало одним з хітів інтернету.

 

Нагадаємо, попереднім постійним ведучим проекту «Гроші» був Жан Новосельцев. На початку травня «1+1» розірвав контракт з паном Новосельцевим через його співпрацю з проектом «Гром.TV», який, за даними МВС і служби безпеки «1+1», пов'язаний з екс-міністром внутрішніх справ Віталієм Захарченком і його довіреною особою Віктором Зубрицьким.. Сам пан Новосельцев заявив, що звільнився за власним бажанням через незгоду з позицією каналу щодо звинувачень МВС на його адресу. До цього протягом місяця ведучий був у відпустці. Останні випуски «Грошей» у минулому сезоні вели журналісти проекту.

Источник: Телекритика

774

blog comments powered by Disqus

На телеэкране


Последние Популярные Коментируют

Темы форума