Голосование




влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:



"Підпільна імперія": Алферов та Січкар розкажуть про складові ідеального фільму

28 ноября 2014

"Підпільна імперія" продовжує знайомити своїх глядачів з амбітними режисерськими дебютами. Які інгредієнти входять до рецепту ідеального фільму, сьогодні, 28 листопада, ведучий та автор проекту Андрій Алферов буде визначати у компанії ресторатора Маргарити Січкар.

Інтернаціональний режисер шведського походження Фредерік Бонд привернув до себе увагу своїми роботами у рекламі. В його арсеналі співпраця з такими світовими брендами як Nike та Absolut. Фільм "Небезпечна ілюзія" -  його перша робота у кіно.

У наркомана Чарлі, роль якого виконує зірка "Трансформерів" Шайа Лабав, помирає мама. Наостанок, зв'явившись йому у галюцинації, вона заповідає їхати до Бухаресту. Пригоди американця у Європі розпочинаються ще у літаку, коли у нього на плечі засинає незнайомий румун… і вже не прокидається. Ще кілька годин тому він з захопленням розповідав хлопцю про свою доньку. І тепер Чарлі вирішує її знайти, щоб передати останній подарунок від батька. І ось він вже розгойдується з розбитим носом над водоймищем. Може тому, що мама переплутала Будапешт та Бухарест?..

Влучним музичним супроводом для красивої операторської роботи Романа Васьянова стали ритмічні ремікси Moby. Серед друзів головного героя помічено Руперта Ґрінта, а ніс йому розбиває сам Тіль Швайґер. Та чи достатньо прикрасити титри гучними іменами, щоб перекваліфікуватися з кліпмейкера у режисера?

Дивіться новий випуск "Підпільної імперії" про кінематографічну кухню опівночі, одразу після "Світського життя з Катею Осадчою".

ДОВІДКА:

"Небезпечна ілюзія" - дебют визнаного кліпмейкера Фредеріка Бонда у кіно. Фільм можна було побачити у конкурсних програмах Берлінського та Одеського кінофестивалів. У ролях зірка "Трансформерів" Шайа Лабаф, Еван Рейчел Вуд, Мадс Міккельсен, Тіль Швайґер та Руперт Ґрінт. 

Источник: 1+1

581

blog comments powered by Disqus

На телеэкране


Последние Популярные Коментируют

Темы форума