Голосование




влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:



Прем’єра спецпроекту НТН "Екстремальна колекція"

23 сентября 2014

4 жовтня о 14.00 телеканал НТН відкриває "Екстремальну колекцію" - збірку найкращого відео з усього світу з екстремальних видів спорту 2014 року.

"Екстремальна колеція" єднає найвидовищніші екстремальні види спорту з усього світу в єдиний телевізійний простір. Сноубординг, фрістайл мотокросс, повітряні акробатичні гонки, ВМХ (трюки на велосипедах), бейз джампінг (стрибки з парашутом), серфінг, скейтбординг, велотріал та багато-багато іншого, про що звичайний телеглядач, можливо, не чув і точно не бачив! Найкращі та найбільш відчайдішні екстремали з усього світу покажуть, на що здатна людина, і розкажуть свою історію.

"З 4 жовтня щосуботи ми відкриваємо сторінку екстриму на НТН. Перший проект – "Екстремальна колекція" - представляє собою найцікавіше відео зі світу екстриму та особисті історії людей, які присвячують своє життя екстриму та змаганням, - коментує новинку Олександр Журавський, програмний директор НТН. - НТН чітко тримається своєї стратегії якісного світового відео в ефірі. Ми сподіваємось, що наші телеглядачі оцінять і полюблять нові проекти "сторінки екстриму". Особливо молодь".

"Екстремальна колекція" включає 40 серій по 23 хвилини кожна. НТН показує по дві програми поспіль.

Источник: НТН

583

blog comments powered by Disqus

На телеэкране


Последние Популярные Коментируют

Темы форума