Голосование




влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:



Стало відомо, як телеканали показуватимуть матчі Прем'єр-ліги

21 июля 2014

Телеканал 2+2 транслюватиме домашні матчі "Динамо", "Дніпра", "Волині", "Карпат" "Чорноморця" і, можливо, харківського "Металіста". Інші клуби залишаться з ТК "Футбол".

Про це розповів журналіст та ведучий програми "ПроФутбол" на "2+2" Ігор Циганик.

"Наразі відомо, що телеканал "2+2" транслюватиме домашні матчі "Динамо", "Дніпра", "Волині", "Карпат" та "Чорноморця" в Прем'єр-лізі. Цілком можливо, що також ми транслюватимемо і поєдинки "Металіста". З клубом ведуться переговори. Матчі інших команд транслюватиме ТК "Футбол", - зазначив Циганик.

Також журналіст повідомив, що перші єврокубкові поєдинки "Дніпра" та "Чорноморця" також транслюватиме "2+2".

"Матчі "Дніпра" у кваліфікації Ліги чемпіонів та поєдинки "Чорноморця" у третьому кваліфікаційному раунді Ліги Європи транслюватиме наш телеканал. Якщо "Дніпро" вийде до групового раунду Ліги чемпіонів і "Чорноморець" також пройде далі, то буде розподіл матчів між "2+2" та ТК "Футбол", - додав Циганик.

Але говорити про те, що телеканали остаточно визначилися з клубами, наразі не можна. Теоретично ТК "Футбол" транслюватиме домашні матчі "Шахтаря", донецького "Металурга", "Зорі", "Ворскли", "Іллічівця", "Говерли", запорізького "Металурга" та "Олімпіка" в УПЛ.

Нагадаємо, що перший тур УПЛ сезону 2014/2015 стартує 25-го липня.

espreso.tv

Источник: teleprostir.com

487

blog comments powered by Disqus

На телеэкране


Последние Популярные Коментируют

Темы форума