Голосование




влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:



"Студія Квартал-95" запускає чемпіонат України з гумору

29 января 2015

Продакшн-студія "Квартал-95" розпочинає роботу над проектом "Ліга сміху" для телеканалу "1+1". Про це художній керівник студії Володимир Зеленський розповів під час презентації нового сезону каналу телеканалу 29 січня.

Проект "Ліга сміху" позиціонується як перший чемпіонат України з гумору, який охопить усі найбільші міста країни та закладе основи нового молодіжного руху в Україні. Його ведучим буде Володимир Зеленський. Старт проекту в ефірі "1+1" заплановано на весну цього року.

Пан Зеленський розповів, що студія отримала близько 280 заявок від гумористичних колективів, з яких їм треба буде обрати 20 - вони боротимуться за 12 путівок у сезон чемпіонату. За його словами, творці проекту намагатимуться об'єднати Україну за допомогою гумору.

Перший ефір відбудеться в Одесі, кожний наступний буде проводитися з іншого міста.

"Вже завтра, 30 січня, стартує відбір. На початку лютого ми почнемо зйомки ЧУЮ - "Чемпіоната України з гумору", який триватиме протягом року", - зазначив він.

Володимир Зеленський розповів, що їх студія отримала заявки від учасників зокрема і з Криму, Луганської та Донецької областей.

Источник: Телепростір

641

blog comments powered by Disqus

На телеэкране


Последние Популярные Коментируют

Темы форума