Голосование




влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:



ТСН збільшує кількість випусків

10 сентября 2014

Із 15 вересня збільшується кількість випусків Телевізійної Служби Новин в ефірі "1+1". Із понеділка по п'ятницю о 12.00 ТСН інформуватиме глядачів про ситуації в країні на полудень та про розвиток найактуальніших подій.

ТСН. День о 12.00 -  це надійна та оперативна добірка новин хронометражем в 15 хвилин. Ведучими денних випусків ТСН стануть Єгор Гордєєв та Марічка Падалко.

Телевізійна Служба Новин "1+1"  відтепер по буднях готуватиме 9 випусків новин на добу.

Із 7.00 до 9.00 щопівгодини в ефір виходять випуски ТСН.Ранок з Марічкою Падалко та Єгором Гордєєвим, о 16.45 на глядачів чекає спецвипуск із Соломією Вітвіцькою, щовечора  о 19.30 виходить  найтриваліший випуск новин в Україні з Лідією Таран та Наталією Мосейчук, близько півночі – підсумки  дня в ТСН.Ніч з Юлією Бориско.  З наступного тижня додасться ще один випуск ТСН.День о 12.00, хронометражем 15 хвилин.

Нагадуємо, цього року новини ТСН здобули 5 статуеток найвищої галузевої нагороди Телетріумф. Перемогу у номінації "Найкраща ведуча інформаційно-аналітичної програми" здобула Алла Мазур, ведуча "ТСН. Тиждень". Сама програма "ТСН.Тиждень", за рішенням експертів, нині є найкращою інформаційно-аналітичною програмою країни. Ведуча ТСН Наталія Мосейчук визнана найкращою ведучою інформаційної програми. Випуски новин ТСН були визнані найкращою інформаційною програмою. І ще одну статуетку отримала журналістка "ТСН. Тиждень" Ольга Кашпор - як найкращий репортер.

Источник: 1+1

668

blog comments powered by Disqus

На телеэкране


Последние Популярные Коментируют

Темы форума