Голосование




влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:



Цього року «1+1 медіа» замість пітчингу ідей проведе конкурс короткометражок The next big thing-2014

21 августа 2014

Медіагрупа «1+1 медіа» оголошує про старт пітчингу The next big thing-2014, що пройде вчетверте в іншому форматі. Про це повідомляє прес-служба медіагрупи.

 

The next big thing стане цього року фестивалем короткого метру. Конкурс пройде  у кілька етапів і стане випробуванням не лише таланту, але й витривалості. У журі конкурсу будуть фахівці різних професій: телевізійники Олександр Ткаченко, Вікторія Лезіна-Масляна, шоу-бізнес представлятиме Олег Боднарчук, креатив і рекламу - Андрій Федорів, кіносферу - Михайло Іллєнко, радіо - Андрій Шабанов.

 

У медіагрупі вважають, що короткий метр в епоху селфі та фільмів, знятих на Go Pro, мобільні телефони чи то фотоапарати - саме те, що треба. 

 

«Для нас пітчинг - це не тільки пошук ідей для реалізації, але в першу чергу, пошук людей, які здатні генерувати якісні ідеї. Цього року, з огляду на ряд обставин, ми вирішили провести нестандартний конкурс. Ми будемо шукати тих, хто може цікаво і доступно викласти свою думку в  трихвилинному відео. Для нас - це можливість побачити молодих, творчих людей, для них - можливість бути визнаними», - зазначила PR директор «1+1 медіа» Світлана Павелецька.

 

На першому етапі учасникам необхідно буде відзняти трихвилинне відео на тему «Мир» - що наразі є найактуальнішим і найболючішим питанням для українців. З 1 по 30 вересня цей ролик необхідно надіслати на адресу пітчингу http://media.1plus1.ua/pitching. Попередньо відібрані відео-ролики будуть опубліковані на сайті конкурсу.

 

1 жовтня розпочнеться голосування. 13 жовтня за його результатами та рішенням журі буде оголошено 50 кращих робіт, автори яких вийдуть у півфінал. Для них «1+1 Медіа» проведе тренінг і за вихідні, 18 і 19 жовтня, вони повинні будуть відзняти і змонтувати нове відео на нову тему.

 

21 жовтня у кінотеатрі «Оскар» на фестивалі короткого метру The next big thing-2014 журі обере переможців серед  тих, хто пройде випробування на витривалість і впорається із завданням.

 

Нагадаємо, переможцями  пітчингу «Інкубатор ТБ-стартапів. The Next Big Thing» стали випусковий редактор «Телекритики» Лілія Молодецька та режисер і сценарист з Луганська Дмитро Дурницький.

 

 

Лілія Молодецька є автором реаліті-шоу «Заберіть мого чоловіка». За форматом одружений чоловік намагається зберегти свій шлюб, але його дружина заявляє, що він її більше не влаштовує. Щоб довести, що у їх сім'ї є майбутнє, чоловік робить ряд вчинків, не знаючи при цьому, чи вдалося йому догодити дружині і переконати її не розлучається.

 

Реаліті-шоу Дмитра Дурницького «Українські фобіки» про те, як позбутись різних фобій, таких як страх висоти, темряви, публічних виступів тощо.

 

Переможцями попередніх пітчингів ідей стали також Роман Розенгурт (Ізраїль) з серіалом «Ковчег», Роман Ніколаєнко (Україна, Київ) з шоу «Ремонт&Ремонт».

 

Вперше подібний пітчинг ідей «1+1 медіа» оголосив у червні 2012 року. Його переможцем став Володимир Москалець із проектом «7-Я, або Серцю не накажеш?».

 

Усі учасники отримали грошові винагороди.

Источник: Телекритика

543

blog comments powered by Disqus

На телеэкране


Последние Популярные Коментируют

Темы форума