Голосование




влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:



Творці "Останнього москаля" розкрили таємницю назви серіалу

26 марта 2015

Цієї весни на "1+1" стартує серіал власного виробництва "Останній москаль". Творці картини довго вагалися, чи варто зараз випускати своє дітище саме під такою назвою, однак врешті вирішили: "москалю" - бути.

"Коли два роки тому народилася ідея серіалу, ми нічого поганого в назву не вкладали. Нічого поганого не вкладаємо і сьогодні. Головна асоціація - з грою "Останній герой". Ми планували міняти назву, бо самі думали про те, що не зможемо донести до всіх її сенс. Проте все ж вирішили залишитися в межах художнього задуму.

Асоціація зумовлена тим, що головний герой фільму - Валера Дмитрук, зніжений, молодий москвич, багатий, красивий і привабливий,  потрапляє в покинутий світ, для нього майже казковий. Він стає несподіваним гостем свого дядька в Карпатах", - переповіла продюсер  фільмів і серіалів "1+1" Олена Васильєва.

Москвича у світі гуцулів зіграв молодий російський актор Ігор Скрипко, якого, як з'ясувалося, затвердили після дуже тривалого кастингу. 23-річний хлопець одразу ж полюбив свого персонажа, тому ідеально впорався з роллю.

"Ігор із міста Сизрань, але закінчив театральний виш у  Москві і працює зараз в театрі "Біля Нікітських воріт". Ми довго думали, радилися, обирали актора, а зараз дуже задоволені своїм вибором, тому що Ігор втілює і зніженість, і благородство, і елегантність. У ньому є квінтесенція молодого москвича з усіма плюсами і мінусами цього образу", - розповіли творці серіалу.

А виконавець ролі Івана Юрій Горбунов зізнався: мріє, щоб на екрані серіал був настільки смішним, як і під час знімання.

"У фільмі є багато соціальних тем, любовна лінія. Ми всі віримо в те, що це буде смішно, цікаво і актуально. Принаймні, під час роботи в серіалі було дуже весело", - сказав Юрій і додав, що під час зйомок йому не раз доводилося ризикувати.

"Найстрашніше було втікати від трактора, який "наступав" на п'яти і їхав на повній швидкості. Треба було встигнути втекти, зіграти те, що треба, не спіткнутися і не впасти, бо за кермом – божевільний хлопчик, який на гальма міг і не натиснути", - згадав Горбунов.

Якщо Юрію було лячно грати сцену з сільськогосподарською машиною, то творці ніколи не забудуть, як фільмували ведмедя.

"Через помилку людини, яка привела тварину на майданчик, ведмідь не був прив'язаним. Він із клітки виходив просто на артистів!" - згадали члени знімальної групи.  

Дивіться серіал "Останній москаль" уже цієї весни на "1+1".

Источник: 1+1

677

blog comments powered by Disqus

На телеэкране


Последние Популярные Коментируют

Темы форума