Голосование




влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:



Зірка "Сватів" Данило Бєлих не дивиться російське ТБ і співає "ла-ла-ла"

19 августа 2014

Із понеділка на канал "1+1" повернувся улюблений серіал мільйонів -  "Свати". Популярний телефільм створили українці, які в кадр кликали не тільки вітчизняних, а й російських акторів. Із-поміж останніх Данило Бєлих, який у відомій історії зіграв Максима Ковальова. Бєлих народився в Іркутську, зростав у Москві, але в нинішній політичній ситуації вболіває за Україну. Свого часу у інтерв'ю "Світському життю" улюбленець глядачок поділився думками про свого президента, російську пропаганду і наш Майдан.

Так, Бєлих запевнив, що не всотує те, що лунає з екранів у його країні, адже вважає себе нормальною людиною. "Я вимкнув телевізор. Я дивлюся "Діскавері", різні мультики, у мене з головою все гаразд" - сказав Данило.

Із самого початку Бєлих підтримував Майдан, адже на власні очі бачив, як активісти обстоювали право бути вільними.

"Я радий, що український народ домігся свого. І в цій війні він свого доб'ється. Я дуже вболіваю, тримаю кулаки. І всі адекватні люди, у яких мозок не перетворився на телевізор, також вважають, що все закінчиться перемогою... Я б заспівав пісеньку про "Ла-ла-ла"... А що? Всі адекватні люди так думають" – висловився актор.

Бєлих не приховує: його не хвилюють потенційні проблеми через сказане в Україні.

"Та я сам собі проблема! Вважаю, що кожне слово, висловлене "за" чи "проти", якісь емоції, особливо коли люди сидять за столом, їдять і дивляться на того демона, дає силу тому демону. Тому мені здається, українська пісня "Ла-ла-ла" знімає ті емоції", - сказав актор.

Популярний серіал "Свати" за участю Бєлиха дивіться з понеділка по четвер о 21:20 на "1+1".

Источник: 1+1

1168

blog comments powered by Disqus

На телеэкране


Последние Популярные Коментируют

Темы форума