Голосование




влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:



Регулятор анулював ліцензію радіо «Прямий FM»

07 сентября 2020

Національна рада на засіданні 3 вересня за результатами планової виїзної перевірки ТОВ «Телеканал «Прямий» м. Київ (позивні «Прямий FM»), ухвалила рішення про анулювання ліцензії на мовлення на шести частотах.

Ліцензія ТОВ «Телеканал «Прямий» від 09.11.2018 НР № 01430-м  була видана на мовлення на таких частотах: 91,5 МГц у м. Марганці Дніпропетровської обл., 91,1 МГц у м. Павлограді Дніпропетровської обл., 102,2 МГц у м. Мелітополі Запорізької обл., 98,8 МГц у м. Білій Церкві Київської обл., 107,7 МГц у м. Переяславі-Хмельницькому Київської обл., 104,0 МГц у м. Лубнах Полтавської обл.

Планова перевірка радіостанції була проведена 17 грудня 2019 року. На підставі моніторингів від 03.12.2019 і від 05.12.2019 зафіксовано відсутність мовлення на частоті 104,0 МГц у м. Лубнах Полтавської обл. і на  частоті 91,5 МГц у м. Марганці Дніпропетровської обл.

Отже, ліцензіат ТОВ «Телеканал «Прямий», м. Київ, не скористався правом розпочати мовлення протягом року з дня набрання ліцензією чинності, що є підставою для анулювання ліцензії на мовлення згідно з пунктом г) частини другої статті 37 Закону України «Про телебачення і радіомовлення» – Національна рада анулює ліцензію на мовлення на підставі: відсутності передбаченого ліцензією мовлення протягом року від дня видачі ліцензії.

Крім того, ліцензіат ТОВ «Телеканал «Прямий», м. Київ, не скористався правом протягом року з дня набрання ліцензією чинності звернутися до Національної ради із заявою про переоформлення ліцензії на мовлення з проханням вилучити частоти, на яких мовлення не здійснюється.

Таким чином, регулятор вирішив відповідно до пункту г) частини другої статті 37 Закону України «Про телебачення і радіомовлення» анулювати ліцензію на мовлення  радіостанції «Прямий FM» у зв’язку з відсутністю передбаченого ліцензією мовлення протягом року з дня видачі ліцензії. Мовника зобов’язано повернути до Національної ради  зазначену ліцензію на мовлення упродовж десяти днів із дати  ухвалення  рішення.

 

Источник: www.nrada.gov.ua

9215

blog comments powered by Disqus

Радио


Последние Популярные Коментируют

Темы форума