Голосование




влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:



«112 Україна» перейшов на віддалену роботу

24 марта 2020
Крім того, з цього тижня телеканал починає транслювати відеоуроки з різних предметів шкільної програми для 5-11 класів.

Телеканал «112 Україна» 23 березня перейшов на віддалений режим роботи через загрозу поширення коронавірусу COVID-19. Про це повідомляється на сайті каналу.

Подписывайтесь на каналы и сообщества портала PROTV.UA :

Телеграм-канал - https://t.me/protv_ua

Youtube-канал - https://tinyurl.com/y5nf4ymr

Группа в Фейсбук - https://tinyurl.com/y6dnunnb

Александр Глущенко: Спутниковое ТВ – как хобби - https://goo.gl/xy1NTJ

Более подробно обсуждаем прием и телеканалы на форуме ПроТВ - https://goo.gl/tcXoBx

Керівництво «112 Україна» зменшило кількість працівників, які одночасно перебувають в офісі. У студії відтепер працюватимуть по одному ведучому. Формат ток-шоу також змінився. Зокрема, гостей та експертів виводитимуть в ефір через системи відеозв'язку. Проте вони матимуть можливість перебувати в окремій, повністю роботизованій студії без контакту з ведучими.

«Віддалений режим роботи не вплине на оперативність роботи телеканалу: ми будемо транслювати всі повідомлення органів державної влади і передавати в прямий ефір усю інформацію щодо пандемії коронавірусної інфекції, а також всі новини політичного, економічного, культурного та суспільного життя України та світу», – заявила на каналі.

Інтернет-редакції порталів 112.ua і 112 International уже з минулого тижня працюють у віддаленому режимі.

Нагадаємо, київська влада запустила телеуроки в зв’язку з карантином та переходом на дистанційне навчання у столиці в березні. Відеоуроки на каналі «Київ» виходять щодня по буднях, по чотири уроки на день. Також відео можна подивитися на Youtube-сторінці каналу «Київ». Пізніше стало відомо, що канал «Рада» та YouTube-канал Міносвіти транслюватимуть відеоуроки для школярів. Серед дисциплін для дистанційного навчання - українська мова та література, англійська мова, історія, математика, біологія.

В «Європейській солідарності» закликали НСТУ проводити телеуроки для учнів.

21 березня під час зустрічі з керівництвом українських телеканалів Володимир Зеленський запропонував запустити загальнонаціональний освітній телевізійний проєкт, у межах якого «найкращі педагоги України проводитимуть відеоуроки з різних предметів шкільної програми для 5-11 класів, а найбільші українські телеканали показуватимуть їх у своїх ефірах у найбільш зручний для дітлахів час».

З 12 березня спершу в Києві, а потім по всій Україні запроваджено карантин через пандемію коронавірусу COVID-19. Протягом трьох найближчих тижнів буде обмежено навчальний процес і масові заходи. Через карантин українські національні телеканали запровадили низку заходів для запобігання поширенню коронавірусу. 

Згодом влада вирішила закрити в містах усі заклади, крім продуктових магазинів та аптек. 17 березня припинено рух метрополітену у Києві, Харкові та Дніпрі. Міжміське автобусне й залізничне сполучення призупинено з 18 березня. З 23 в Києві обмежили користування громадським транспортом. Ним зможуть користуватися лише окремі категорії працівників, серед яких – журналісти, за наявності спеціальних квитків.

Источник: detector.media

819

blog comments powered by Disqus

Телевидение


Последние Популярные Коментируют

Темы форума