Голосование




влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:



Суд щодо трансляції «неадаптованих» каналів перенесено на 23 грудня

13 декабря 2008
12 листопада, відбулося перше засідання Київського окружного адміністративного суду в об’єднаній адміністративній справі щодо скасування рішення Національної ради від 1 жовтня 2008 року №1738. Нагадаємо, цим рішенням провайдерів програмної послуги було зобов’язано припинити ретрансляцію телеканалів, зміст яких потребує адаптації до вимог українського законодавства.

Позивачами у справі виступають народні депутати від Партії регіонів Нестор Шуфрич, Борис Колесников, Юрій Мірошниченко, Владислав Лук’янов, Ірина Бережна, В’ячеслав Богуслаєв, Олена Бондаренко, Вадим Колісниченко, Едуард Матвійчук, Ельбрус Тедеєв, Віктор Тихонов та Дмитро Шенцев, а також Севастопольська міська рада, та ТОВ «Імпульс». Треті особи – ТОВ «Торсат», асоціація «Укртелемережа» та ТОВ «Інтер-реклама». Відповідач – Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення. При цьому Нестор Шуфрич, Севастопольська міськрада та ТОВ «Імпульс» подавали позови окремо; пізніше всі чотири справи були об’єднані в одне провадженні.

Юрій Мірошниченко, який мав на суді представляти інтереси вищезгаданої групи народних депутатів від Партії регіонів (крім Нестора Шуфрича, котрий подавав окремий позов) на засідання не з’явився. Натомість він подав до суду клопотання про перенесення розгляду справи через перебування на лікарняному. Розглянувши клопотання і не отримавши заперечень від інших учасників процесу, суд ухвалив рішення відкласти розгляд справи у зв’язку з неявкою представника позивача з поважної причини.
Наступне засідання суду у цій справі має пройти 23 грудня.

Источник: ІМІ

2345

blog comments powered by Disqus

Телевидение


Последние Популярные Коментируют

Темы форума