Голосование




влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:



На ТРК «Київ» з’явиться нова підсумкова інформаційно-аналітична програма

29 ноября 2008
Найближчим часом в ефірі телеканалу «Київ» вийде перший випуск нової підсумкової інформаційно-аналітичної програми. Ведучого програми та час виходу наразі не визначено. Про це повідомляє газета «Хрещатик» з посилання на прес-секретаря ТРК «Київ».

Керівник телеканалу Дмитро Джангіров серед можливих ведучих нової програми розглядає кілька кандидатур. «Нині остаточне рішення щодо ведучих ще не ухвалено, але я схиляюся до думки про те, що вести таку програму повинен своєрідний тандем, що складається з політолога та журналіста вищої кваліфікації»,— заявив він.

Як з’ясував «Хрещатик», у студії нової програми можуть з’явитися Вадим Карасьов і Руслан Поліщук. Водночас, за даними соціологічної кампанії ФОМ-Україна, які має у своєму розпорядженні видання, у листопаді Вадима Карасьова було визнано найвпливовішим політологом країни.

Серед тем, які висвітлюватимуть у новій щотижневій аналітиці, керівництво ТРК «Київ» вибрало загальну політичну й економічну ситуації в Україні. Також розглядають можливість висвітлення ситуації у сусідніх державах у розрізі боротьби зі світовою кризою і мінімізацією її наслідків у нашій країні. У зв’язку з розширенням інформаційного мовлення ТРК планує залучити до роботи професіоналів з інших ЗМІ. На сайті каналу вже з’явилося повідомлення про відкриті вакансії для журналістів, редакторів та операторів.

kreschatic.kiev.ua

Источник: МедіаБізнес

1958

blog comments powered by Disqus

Телевидение


Последние Популярные Коментируют

Темы форума