Голосование




влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:



Андрій Партика: Рекламодавці зосередять більшість бюджетів у першій шістці телеканалів

27 ноября 2008
У 2009 році рекламодавці зосередять більшість своїх бюджетів у першій шістці телеканалів, вважає Андрій Партика, генеральний директор компанії «Нова комерційна телегрупа», сейлз-хауса, який ексклюзивно реалізую непряму рекламу на каналах Новий, СТБ та ICTV. Таких висновків керівник НКТ дійшов після переговорів із провідними рекламодавцями.

На думку пана Партики, телебачення та інтернет у наступному році або зовсім не постраждають від кризи, або постраждають менше за інші медіа і в останню чергу.

«По-перше – ціна контакту з цільовою аудиторією (CPP) на телебаченні найнижча. По-друге, швидкість покриття (Cov) на телебаченні найвища. По-третє, телебачення є найбільш контрольованим медіаканалом для рекламодавців, адже піплметричне дослідження є найтехнологічнішим серед усіх інших видів маркетингових досліджень та дає рекламодавцям змогу контролювати кожний вихід, хронометражі, покриття, цільові аудиторії, регіони, тощо», - пояснив пан Партика.

На сьогодні перша шістка у рейтингу телеканалів – це «Інтер», «1+1», Новий канал, СТБ, ICTV та ТРК «Україна» (порядок каналів у рейтинговій таблиці може мінятись).

"Телекритика"

Источник: PULT

2083

blog comments powered by Disqus

Телевидение


Последние Популярные Коментируют

Темы форума