Голосование




влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:



Андрій Карпій виокремив телеканал «Pro все» від радіо «Перець ФМ» на іншу юридичну особу

09 июля 2017

У супутникового телеканалу «Pro все» змінилася юридична особа і структура власності. Відповідні зміни до ліцензії каналу внесла 6 липня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення.

Раніше супутникова ліцензія телеканалу була записана на одну юридичну особу – ТОВ «ТРК “Клас”», яка належала Андрію Карпію (5,5%) та його компанії ТОВ «І українська радіо група» (94,5%).

Відтепер супутникова ліцензія телеканалу записана на нову юридичну особу – ТОВ «ТРК “Про все”». Ця компанія зареєстрована 25 квітня 2017 року, її керівником є Андрій Карпій, власниками – Андрій Карпій (29,55%) і ТОВ «І українська радіо група» (70,45%).

У ТОВ «ТРК “Клас”» залишилася ще одна ліцензія – на загальнонаціональну ФМ-мережу «Стильне радіо “Перець FM”».

На ремарку голови Нацради, що Андрій Карпій позбувається «Перець ФМ», пан Карпій сказав, що просто наводить порядок у своїх активах.

Ліцензією з позивним «Перець ФМ» володіє ще одна компанія Андрія Карпія – ТОВ «Комунікаційне агентство “Сума технологій”» (у минулому мовило як радіо «Блік»).

Нещодавно інша мережа частот, яка мовили з позивним «Перець ФМ», – ТРК «Онікс»  – була продана холдингом «Вести Украина» представникам радіогрупи «ТАВР медіа», яка запускає на цих частотах радіо Relax замість «Перець ФМ». У минулому ТРК «Онікс» теж належала Андрію Карпію, але у 2014 році він її продав холдингу «Вести Украина» для розширення мережі «Радио Вести».

Источник: detector.media

968

blog comments powered by Disqus

Телевидение


Последние Популярные Коментируют

Темы форума