Голосование




влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:



Канал «Культура» може бути включеним до одного із мультиплексів стандарту DVB-T2

27 мая 2015
Колегія Держкомтелерадіо рекомендувала директорці ДТРК «Культура» разом з Нацрадою опрацювати питання щодо включення каналу до одного із мультиплексів стандарту DVB-T2. Таке рішення було озвучене на засіданні колегії 26 травня, повідомляє прес-служба Держкомтелерадіо.

ДТРК «Культура», яка має стати другим каналом Суспільного мовника, досі не має ліцензії на ефірне мовлення. Колегія рекомендувала Держкомтелерадіо та генеральному директору ДТРК «Культура» Жанні Мазицькій опрацювати з Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення питання щодо включення культурно-мистецького телеканалу до одного із мультиплексів стандарту DVB-T2.

Потребує вирішення питання доукомплектування технічної бази культурно-освітнього каналу сучасним телевізійним обладнанням. За рішенням колегії, Жанна Мазицька має підготувати та внести на розгляд Держкомтелерадіо план технічного переоснащення телекомпанії відповідно до світових стандартів.

Члени колегії також наголосили на необхідності удосконалити програмну концепцію культурно-освітнього каналу та посилити його співпрацю з Українською студією телевізійних фільмів «Укртелефільм» для створення нового телевізійного контенту. Відповідні рішення ухвалені колегією Держкомтелерадіо.

Источник: mediasapiens.ua

711

blog comments powered by Disqus

Телевидение


Последние Популярные Коментируют

Темы форума