Голосование




влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:



МІП та СБУ проводять спільні заходи з виявлення технічного сприяння трансляції терористичного каналу "Новороссия ТВ" на території України

24 ноября 2015

Сьогодні вранці у Києві співробітники Служби безпеки України у взаємодії з фахівцями Міністерства інформаційної політики проводять спільні заходи та слідчі дії щодо осіб, які підозрюються у наданні технічного сприяння в трансляції на території України терористичного каналу "Новороссия ТВ".

У рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 1 ст. 258-3 Кримінального кодексу України, відбуваються обшуки у приміщеннях, які використовувались зловмисниками.

У ході проведення досудового розслідування встановлено, що мешканці Києва та Житомирської області протягом тривалого часу перебували на території так званої. "ДНР", де надавали консультації та практичну допомогу представникам телеканалу "Новороссия ТВ". Зокрема сприяли налаштуванню прямого ефіру, трансляції новин та відеоматеріалів, допомогли організувати взаємодію між підрозділами каналу, проводили навчання осіб, які займались монтажем матеріалів та особисто програмували необхідне для цього обладнання і програмне забезпечення. Крім того, вони зареєстрували та налаштували трансляцію каналу "Новороссия ТВ" на популярних відеохостингах.

Тривають оперативно-слідчі дії.

Источник: mip.gov.ua

728

blog comments powered by Disqus

Телевидение


Последние Популярные Коментируют

Темы форума