Голосование




влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:



На Волині розпочали небачені досі вимірювання телесигналу в сільській місцевості

26 июля 2017

Волинь стане першою областю, де перевірять точне покриття цифрового мовлення Т2. Досі таких досліджень в Україні ще не проводили, а користувалися лише теоретичними картами покриття, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Через це після відмови від аналогового мовлення і переходу на цифру мільйони українців узагалі могли б опинитися без телевізора. Аргументи подіяли на відповідальних осіб – впровадження цифри відклали. Бо чимало селищ, позначених на карті безпроблемними, насправді нового сигналу не отримують.

Виправити ситуацію взявся спеціальний вимірювальний комплекс "Атлас" Українського державного центру радіочастот.

Автомобіль із антеною робить заміри за чіткими нормативами у спеціальних контрольних точках на чітко визначених відстанях. Сигнал вимірюють у два етапи - магнітне поле на аналізаторі, показники подаються в ноутбук і зберігаються у протокол, а також методом зрозумілим простим людям: картинкою прийому телеканалів і візуальним сприйняттям якості зображення.

На такому ж обладнанні, кажуть у центрі, сигнал заміряють і в Європі. Тому точність вимірювань – надвисока. Нині у Волинській області працюють два такі автомобілі, які перевірятимуть сигнал від усіх передавачів. За їхньою роботою спостерігають не лише журналісти, а й технічні спеціалісти 1+1. Адже саме цей канал і замовив ці вимірювання. За підсумками якого стане зрозуміло, де слід встановити додаткові передатчики або підняти потужність уже розміщених.

Источник: www.volynnews.com

2429

blog comments powered by Disqus

Телевидение


Последние Популярные Коментируют

Темы форума