Голосование




влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:



Нацрада заново покарала три канали за недотримання квоти нацпродукту

10 февраля 2019
7 лютого Національна рада з питань телебачення і радіомовлення оголосила попередження нішевим телеканалам Niki Kids, Niki Junior (ТОВ «Дитяче телебачення) і Paramount Comedy (ТОВ «Віжн медіа») за недотримання 50%-ї квоти національного продукту.
Раніше Нацрада призначала штрафи цим каналам, а потім скасовувала їх як помилкові.

Скачать и смотреть 188 телеканалов, 60 каналов в HD. ОТТличное телевидние без рекламы и смс! 

Omega TV для мобильных телефонов и планшетов на Android

Omega TV для приставок на Android и Android TV с пультом дистанционного управления

Omega TV для Iphone , Ipad

Зокрема, 10 січня Нацрада вирішила оштрафувати два дитячі телеканали бізнесмена Рудольфа Кірноса Niki Kids і Niki Junior на 19,3 тис. грн кожен за недотримання квоти національного продукту.

17 січня за подібне порушення Нацрада вирішила оштрафувати телеканал Paramount Comedy групи «1+1 медіа». Наступного дня члени Нацради Ольга Герасим’юк та Олег Черниш заявили, що голосували не за штраф, а за попередження і запідозрили колег у підміні проекту рішення. У Нацраді призначили службове розслідування ситуації.

За результатами службового розслідування 24 січня Нацрада скасувала свої рішення про стягнення штрафів з усіх трьох каналів. Член Нацради Сергій Костинський пояснив, що під час підготовки рішень співробітники Нацради помилково застосували до телеканалів санкцію штрафу, передбачену частиною 11 статті 72 закону «Про телебачення і радіомовлення». За порушення цієї норми штраф передбачено для радіостанцій, а для телеканалів – попередження.

7 лютого на розгляд членів Нацради Сергій Костинський виніс нові проекти рішень про попередження.

За даними Нацради, обсяг національного продукту в ефірі телеканалу Niki Kids становив 1,5%, в ефірі Niki Junior – 1,75%, а в ефірі Paramount Comedy – 48,22%.

Представниця телеканалу Paramount Comedy і групи «1+1 медіа» Ірина Стройко просила взяти до уваги, що Paramount Comedy майже дотримався 50%-ї квоти і взяв до уваги зауваження Нацради та вже повністю виконує вимоги закону. Однак члени Нацради одноголосно вирішили дати попередження всім трьом каналам.

Источник: detector.media

1826

blog comments powered by Disqus

Телевидение


Последние Популярные Коментируют

Темы форума