Голосование




влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:



Президент закликав прискорити перехід України на цифрове мовлення

20 апреля 2018

Президент закликав прискорити перехід України на цифрове мовлення

Президент Петро Порошенко під час наради закликав прискорити перехід України на цифрове мовлення.

«Хотів би (звернутися – ред.), користуючись присутністю голови Нацради з питань телебачення і радіомовлення, щоб у нас загроза проведення інформаційних диверсій з використанням аналогового сигналу телебачення не була виправданням подальшого продовження аналогового мовлення українських мовників», - наголосив Глава держави. За його словами, навпаки –для протидії Росії необхідно використовувати свої технології, а для переходу до якісного цифрового мовлення українських мовників, в тому числі і вздовж кордону, обов’язково треба приймати відповідні рішення щодо переходу на цифрове мовлення.

«Прохання, щоб ми доопрацювали терміново разом з Урядом і за безпосередньою участю Міністерства інформаційної політики систему переходу на «цифру» (цифрове мовлення – ред.) і не прикривали бездіяльність постійним продовженням дії сигналу. Є достатньо часу, є державна політика, є ефективне використання частот, яке ми побачили, в тому числі через застосування і перехід України до частот четвертого покоління. Ми дуже дорогу ціну платимо, в тому числі і за скорочення військових частот, тому треба, щоб весь частотний ресурс України використовувався максимально ефективно», - зазначив Глава держави.

Президент також доручив СБУ відслідкувати місця найбільшого проникнення на українську територію медійного телевізійного сигналу.

Источник: www.president.gov.ua

1380

blog comments powered by Disqus

Телевидение


Последние Популярные Коментируют

Темы форума