Голосование




влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:



Проект нової редакції Положення про ліцензування провайдерів програмної послуги обговорено на засіданні відповідної робочої групи

30 сентября 2014

30 вересня на засіданні робочої групи Національної ради з питань діяльності провайдерів програмної послуги обговорено проект нової редакції Положення про ліцензування провайдерів програмної послуги. У четвер на засіданні регулятора проект документа  планується винести на громадське обговорення.

Нова редакція Положення спрямована на спрощення процедури ліцензування і діяльності провайдерів, зазначив під час зустрічі заступник голови Національної ради Григорій Шверк. Так, одним із нововведень є намір відмовитися від зобов’язання провайдерів подавати до Національної ради копії укладених договорів із правовласниками. Натомість запропоновано подавати до регуляторного органу довідку за підписом провайдера програмної послуги з переліком таких договорів. Перелік програм для ретрансляції також передбачено надавати як додаткову інформацію. У чинній редакції Положення він зазначається в додатку до ліцензії.

Також розглядається можливість відмови від переліку адаптованих програм. Замість нього є намір ввести список заборонених програм і список програм, до яких є обмежений доступ (наприклад, за віком, контентом). Для цього буде відпрацьована процедура оцінки нових програм, що з’являються на ринку, аби визначити доцільність їх внесення до переліку програм з обмеженим доступом чи заборонених.

За результатами обговорення вирішено окремим розділом прописати особливості ліцензування таких багатоканальних ефірних цифрових телемереж, як Телесело, Мітріс, MMDS і цифрові мультиплекси.

У четвер, 2 жовтня, проект нової редакції Положення про ліцензування провайдерів програмної послуги буде розглядатися на засіданні Національної ради з метою винесення його на громадське обговорення. Крім того, дискусії з цього питання відбуватимуться і в рамках інших зустрічей та робочих груп, що створені при регуляторному органі.

Источник: nrada.gov.ua

670

blog comments powered by Disqus

Телевидение


Последние Популярные Коментируют

Темы форума